Contact

STEL EEN VRAAG

Meer informatie? Een offerte nodig? Of een ander verzoek of een suggestie? Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


CONTACT OPNEMEN

IP Lichtreclame is gevestigd in Vianen.
Tijdens kantoortijden zijn wij te bereiken per telefoon en e-mail en zijn onze medewerkers aanwezig voor het ontvangen van bezoekers.

KANTOORADRES

Adres: Sportlaan 3C4131 NN Vianen
Tel: +31 347 32 80 80
Fax: +31 347 32 80 88
E-mail: info@iplichtreclame.nl

Onze reguliere kantoortijden zijn maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.15 uur.

Deze klant neemt bevrijdingsdag wel heel letterlijk, zojuist zijn de monteurs alweer vertrokken. Het is altijd leuk als we een attentie krijgen voor het team, wordt zeer gewaardeerd. 👊🏻 Ps. Bob bedankt! #Teamwork #lichtreclame lnkd.in/er2SAXYq

Ongeveer 2 weken geleden op IP Lichtreclame's Twitter via LinkedIn

Service & Onderhoud:

Zoekt u een betrouwbare leverancier in de signindustrie, die actief met u meedenkt en nauwkeurig en op tijd aflevert? Dan is IP Lichtreclame precies wat u zoekt. Ons ervaren team staat voor u klaar. Al sinds de oprichting in 1976. Hierdoor profiteert de signindustrie van jarenlange kennis en ervaring met innovatieve en kwalitatieve producten. En dat tegen de scherpste prijs!

Ombouwen naar LED:

Wij kunnen op professionele wijze uw lichtbakken, ongeacht vorm of maat, ombouwen en voorzien van LED verlichting! U bespaart tot maar liefst 85% op de energiekosten ten opzichte van neon en TL-verlichting en heeft de inverstering in 2 jaar terugverdient.

Garantie:

IP LED biedt u de eerste 2 jaar een unieke all-inclusive garantie in Europa. Mocht er binnen 2 jaar onverhoopt een probleem ontstaan met onze LED verlichting, dan vervangen wij deze voor u op elke locatie in Europa. In totaal geven wij 7 jaar garantie. Binnen deze periode ontvangt u kosteloos vervangende LED modules bij uitval.

Kijk voor meer informatie en voorwaarden op www.ipled.nl

Search

In welk product bent u geïnteresseerd?

LichtbakkenZuilen/PylonenTextielframesDoekbakkenLichtkovenDaksteunenAluminium framesIP LedMontage & Transport

Product gegevens

Contactgegevens: