Contact

STEL EEN VRAAG

Meer informatie? Een offerte nodig? Of een ander verzoek of een suggestie? Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


CONTACT OPNEMEN

IP Lichtreclame is gevestigd in Vianen.
Tijdens kantoortijden zijn wij te bereiken per telefoon en e-mail en zijn onze medewerkers aanwezig voor het ontvangen van bezoekers.

KANTOORADRES

Adres: Sportlaan 3C4131 NN Vianen
Tel: +31 347 32 80 80
Fax: +31 347 32 80 88
E-mail: info@iplichtreclame.nl

Onze reguliere kantoortijden zijn maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.15 uur.

9 November vindt de Vakdag SignTechniek/ Lichtreclame plaats, dit maal bij Signnovation in Dinxperlo. Dit evenement word al jaren georganiseerd de vakgroep SignTechniek van Techniek Nederland, samen met vakblad Sign+ Ook dit jaar…lnkd.in/dYD54R6R lnkd.in/dFCH5QQB

Vorige week op IP Lichtreclame's Twitter via LinkedIn

Service & Onderhoud:

Zoekt u een betrouwbare leverancier in de signindustrie, die actief met u meedenkt en nauwkeurig en op tijd aflevert? Dan is IP Lichtreclame precies wat u zoekt. Ons ervaren team staat voor u klaar. Al sinds de oprichting in 1976. Hierdoor profiteert de signindustrie van jarenlange kennis en ervaring met innovatieve en kwalitatieve producten. En dat tegen de scherpste prijs!

Ombouwen naar LED:

Wij kunnen op professionele wijze uw lichtbakken, ongeacht vorm of maat, ombouwen en voorzien van LED verlichting! U bespaart tot maar liefst 85% op de energiekosten ten opzichte van neon en TL-verlichting en heeft de inverstering in 2 jaar terugverdient.

Garantie:

IP LED biedt u de eerste 2 jaar een unieke all-inclusive garantie in Europa. Mocht er binnen 2 jaar onverhoopt een probleem ontstaan met onze LED verlichting, dan vervangen wij deze voor u op elke locatie in Europa. In totaal geven wij 7 jaar garantie. Binnen deze periode ontvangt u kosteloos vervangende LED modules bij uitval.

Kijk voor meer informatie en voorwaarden op www.ipled.nl

Search

In welk product bent u geïnteresseerd?

LichtbakkenZuilen/PylonenTextielframesDoekbakkenLichtkovenDaksteunenAluminium framesIP LedMontage & Transport

Product gegevens

Contactgegevens: