Showroom reserveren

Afspraak inplannen

Kom langs ons bedrijf en ervaar de top kwaliteit en service van IPLichtreclame.

Meer dan 10.000 ondernemers gingen u voor en kozen voor de stralende producten van IPLichtreclame. Meer dan 40 jaar ervaring.

*Indien de door u opgegeven datum niet schikt zullen wij tijdig contact met u opnemen.

Adres gegevens IPLichtreclame

Adres:                  Sportlaan 3C,
4131 NN Vianen
Tel:             +31 347 32 80 80
Fax:             +31 347 32 80 88
E-mail:  info@iplichtreclame.nl

Deze klant neemt bevrijdingsdag wel heel letterlijk, zojuist zijn de monteurs alweer vertrokken. Het is altijd leuk als we een attentie krijgen voor het team, wordt zeer gewaardeerd. 👊🏻 Ps. Bob bedankt! #Teamwork #lichtreclame lnkd.in/er2SAXYq

Ongeveer 2 weken geleden op IP Lichtreclame's Twitter via LinkedIn

Service & Onderhoud:

Zoekt u een betrouwbare leverancier in de signindustrie, die actief met u meedenkt en nauwkeurig en op tijd aflevert? Dan is IP Lichtreclame precies wat u zoekt. Ons ervaren team staat voor u klaar. Al sinds de oprichting in 1976. Hierdoor profiteert de signindustrie van jarenlange kennis en ervaring met innovatieve en kwalitatieve producten. En dat tegen de scherpste prijs!

Ombouwen naar LED:

Wij kunnen op professionele wijze uw lichtbakken, ongeacht vorm of maat, ombouwen en voorzien van LED verlichting! U bespaart tot maar liefst 85% op de energiekosten ten opzichte van neon en TL-verlichting en heeft de inverstering in 2 jaar terugverdient.

Garantie:

IP LED biedt u de eerste 2 jaar een unieke all-inclusive garantie in Europa. Mocht er binnen 2 jaar onverhoopt een probleem ontstaan met onze LED verlichting, dan vervangen wij deze voor u op elke locatie in Europa. In totaal geven wij 7 jaar garantie. Binnen deze periode ontvangt u kosteloos vervangende LED modules bij uitval.

Kijk voor meer informatie en voorwaarden op www.ipled.nl

Search

In welk product bent u geïnteresseerd?

LichtbakkenZuilen/PylonenTextielframesDoekbakkenLichtkovenDaksteunenAluminium framesIP LedMontage & Transport

Product gegevens

Contactgegevens: