Textielframe kastinbouw 17mm – Aanvraagformulier

Textielframe kastinbouw

17mm

Door middel van onderstaande formulieren kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. De offerte ontvangt u binnen 24 uur! Invultijd:  ±1minuut.

Product gegevens

Contactgegevens:


Wilt u liever persoonlijk contact?

Tijdens kantoortijden zijn wij telefonisch bereikbaar via +31 347 32 80 80.

Wilt u onze producten graag bekijken?
U bent van harte welkom in onze showroom. Plan een datum.

Adres:                   Sportlaan 3C,
4131 NN Vianen
Tel:             +31 347 32 80 80
Fax:             +31 347 32 80 88
E-mail:  info@iplichtreclame.nl

Het jaar zit er bijna op en we mogen wel zeggen dat het een jaar is met hoogte- en dieptepunten. Bij deze wil ik alle klanten en leveranciers bedanken voor de prettige samenwerking! Vooruitkijkend naar een samenleving waar de voor ons vak zo belangrijke d…lnkd.in/dSxtNE8

Ongeveer 3 weken geleden op IP Lichtreclame's Twitter via LinkedIn

Service & Onderhoud:

Zoekt u een betrouwbare leverancier in de signindustrie, die actief met u meedenkt en nauwkeurig en op tijd aflevert? Dan is IP Lichtreclame precies wat u zoekt. Ons ervaren team staat voor u klaar. Al sinds de oprichting in 1976. Hierdoor profiteert de signindustrie van jarenlange kennis en ervaring met innovatieve en kwalitatieve producten. En dat tegen de scherpste prijs!

Ombouwen naar LED:

Wij kunnen op professionele wijze uw lichtbakken, ongeacht vorm of maat, ombouwen en voorzien van LED verlichting! U bespaart tot maar liefst 85% op de energiekosten ten opzichte van neon en TL-verlichting en heeft de inverstering in 2 jaar terugverdient.

Garantie:

IP LED biedt u de eerste 2 jaar een unieke all-inclusive garantie in Europa. Mocht er binnen 2 jaar onverhoopt een probleem ontstaan met onze LED verlichting, dan vervangen wij deze voor u op elke locatie in Europa. In totaal geven wij 7 jaar garantie. Binnen deze periode ontvangt u kosteloos vervangende LED modules bij uitval.

Kijk voor meer informatie en voorwaarden op www.ipled.nl

Search

In welk product bent u geïnteresseerd?

LichtbakkenZuilen/PylonenTextielframesDoekbakkenLichtkovenDaksteunenAluminium framesIP LedMontage & Transport

Product gegevens

Contactgegevens: