Zuil budget onverlicht dubbelzijdig – Aanvraagformulier

Zuil budget onverlicht dubbelzijdig

xmm

Door middel van onderstaande formulieren kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. De offerte ontvangt u binnen 24 uur! Invultijd:  ±1minuut.

Product gegevens

Contactgegevens:


Wilt u liever persoonlijk contact?

Tijdens kantoortijden zijn wij telefonisch bereikbaar via +31 347 32 80 80.

Wilt u onze producten graag bekijken?
U bent van harte welkom in onze showroom. Plan een datum.

Adres:                   Sportlaan 3C,
4131 NN Vianen
Tel:             +31 347 32 80 80
Fax:             +31 347 32 80 88
E-mail:  info@iplichtreclame.nl

De prijslijst 2021 is al even gereed, maar je kan hem als Signmaker maar in het bezit hebben. klik op onderstaande link en na de paasdagen sturen wij hem toe. Uitsluitend levering aan Signmakers! mailto:info@iplichtreclame.nl?subject=Prijslijst%202021&…lnkd.in/dbMn5z2

Ongeveer 3 weken geleden op IP Lichtreclame's Twitter via LinkedIn

Service & Onderhoud:

Zoekt u een betrouwbare leverancier in de signindustrie, die actief met u meedenkt en nauwkeurig en op tijd aflevert? Dan is IP Lichtreclame precies wat u zoekt. Ons ervaren team staat voor u klaar. Al sinds de oprichting in 1976. Hierdoor profiteert de signindustrie van jarenlange kennis en ervaring met innovatieve en kwalitatieve producten. En dat tegen de scherpste prijs!

Ombouwen naar LED:

Wij kunnen op professionele wijze uw lichtbakken, ongeacht vorm of maat, ombouwen en voorzien van LED verlichting! U bespaart tot maar liefst 85% op de energiekosten ten opzichte van neon en TL-verlichting en heeft de inverstering in 2 jaar terugverdient.

Garantie:

IP LED biedt u de eerste 2 jaar een unieke all-inclusive garantie in Europa. Mocht er binnen 2 jaar onverhoopt een probleem ontstaan met onze LED verlichting, dan vervangen wij deze voor u op elke locatie in Europa. In totaal geven wij 7 jaar garantie. Binnen deze periode ontvangt u kosteloos vervangende LED modules bij uitval.

Kijk voor meer informatie en voorwaarden op www.ipled.nl

Search

In welk product bent u geïnteresseerd?

LichtbakkenZuilen/PylonenTextielframesDoekbakkenLichtkovenDaksteunenAluminium framesIP LedMontage & Transport

Product gegevens

Contactgegevens: